Діти втекли з Ковельського реабілітаційного центру: небайдужі громадяни запобігли непередбачуваному
Волинь

Діти втекли з Ковельського реабілітаційного центру: небайдужі громадяни запобігли непередбачуваному

4 березня 2019, 11:46
0
0
Сподобалось?
0

50 кілометрів додому збиралися подолати двоє малолітніх братів міжнародною трасою. На щастя, їх побачили небайдужі громадяни і повідомили поліцію,- йдеться на сторінці патрульної поліції області у Фейсбук.  

 «Двоє хлопчиків зупиняють попутні автомобілі на трасі з Ковеля до Луцька, потрібна допомога поліції», - таке повідомлення отримали ковельські інспектори.

Поліцейські негайно прибули на об’їзну біля Ковеля, де виявили двох малолітніх дітей та небайдужих громадян, які, помітивши хлопців, повідомили на 102.
Патрульні поспілкувались з ними та з’ясували, що ті втекли з реабілітаційного центру в Ковелі і направлялись до свого села, що в Ковельському районі, за 50 кілометрів. Один з хлопців був без верхнього одягу.

Інспектори заспокоїли дітей та переконали, що їм краще повернутись назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують. Коли ж сімейні проблеми залагодяться, вони повернуться додому.
Двоє братів послухали патрульних та повернулись з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали.

«На жаль, хлопці сумують за домом, але там мати зловживає алкоголем, вирішується питання, щоб передати їх батькові. Наразі цим питанням займається підрозділ ювенальної превенції. Дяуємо небайдужим громадянам, які зупинились і викликали поліцію, пригостили дітей смаколиками та потім телефонували й цікавились долею дітей. Брати навіть ризикували потрапити під колеса автомобіля, але, на щастя, цього не сталось. В центрі вони мають належний догляд», - повідомляє патрульна поліція Волині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися