Загинув заслужений журналіст України Юрій Яцюк
Волинь

Загинув заслужений журналіст України Юрій Яцюк

8 березня 2019, 21:34
0
0
Сподобалось?
0

Тільки-но сьогодні поховали померлого ветерана волинської спортивної журналістики Романа Флішаровського, як сьогодні у ДТП загинув його близький товариш – заслужений журналіст України Юрій Яцюк. Він також був на похороні свого товариша.

Смертельна ДТП сталася у селі Струмівка поблизу ресторанно-готельного комплексу «Альтаміра».

Як пишуть «Волинські новини», водій 1968 року народження автомобілем «Volkswagen Passat» о 19:18 збив двох людей. Юрій Яцюк загинув на місці. Йому надавали допомогу, проте через важкі травми його врятувати не вдалося. Також, за попередньою інформацією, у критичному стані до лікарню доправили жінку, яка була з Юрієм Яцюком. Вони переходили дорогу у невстановленому місці. Як повідомив водій авто, його засліпило зустрічне світло, він не впорався з керуванням і тому сталося зіткнення.
Юрій Яцюк народився у 1961 році. Багато років він працював у Волинській державній телерадіокомпанії. Останнім часом був журналістом та ведучим на ТРК «Аверс». Юрій Яцюк був спортивним журналістом і професіоналом. Фанатично віддавався свої роботі і дуже любив її. Юрій Яцюк знав усіх спортсменів області, часто жив їхніми проблемами.

Колектив редакції «Вісника+К» висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія Яцюка. Нехай спочиває з миром! Царство небесне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися