Національний парк Волині отримав  автомобіль від Мінекології
Волинь

Національний парк Волині отримав автомобіль від Мінекології

13 березня 2019, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» отримав новий автомобіль, який йому серед  20  національних природних парків та заповідників України передало  Міністерство екології та природних ресурсів,- йдеться на Урядовому порталі.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вручив ключі від автомобілів марки «Рено Дастер» 20 об’єктам природно-заповідного фонду України, які з часу свого створення не закуповували транспортні засоби.

«Сьогодні ми робимо ще один крок назустріч збереженню української природи. 20 нових автомобілів марки «Рено Дастер» поїхали в різні куточки України «служити» захисту унікальних природних багатств України. Це – пeрша цeнтралізована закупівля спeцавтомобілів установам ПЗФ Мінприроди за останні 6 років», – сказав Остап Семерак.

Придбані за державні кошти автомобілі спeціально обладнані для використання в складних умовах і призначені для покращення роботи служби державної охорони установ ПЗФ Мінприроди, яка наразі забезпечена транспортом лише на 35% від необхідного обсягу.

З ними державна служба охорони ПЗФ зможе ефективно реагувати на виникнення пожеж, незаконних рубок, забруднення територій, створення стихійних сміттєзвалищ, браконьєрства та інших порушень природоохоронного законодавства.

 «Проектом «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізується в рамках Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво, планується додатково придбати близько 40 автомобілів для 9 національних природних парків Карпатського регіону, що входять у проект», – розповів Остап Семерак.

Міністр відзначив, що торік Уряд України вперше за всі роки незалежності виділив 238 млн грн на розвиток об’єктів ПЗФ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися