Луцький «Мотор» у рамках програми імпортозаміщення освоює виробництво авіаційних деталей
Волинь

Луцький «Мотор» у рамках програми імпортозаміщення освоює виробництво авіаційних деталей

20 березня 2019, 17:05
0
0
Сподобалось?
0

Луцький ремонтний завод «Мотор», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», продовжує оновлення виробничої бази та вводить у експлуатацію нове високоточне обладнання, яке закуповується для реалізації заходів програми імпортозаміщення.

Про це фнформує «Укроборонпром».

Цьогоріч оновлення виробничої бази прискорилось завдяки успішній роботі заводу у 2018 році. За минулий рік обсяг реалізованої продукції перевищив 830 мільйонів гривень, а до державного та місцевого бюджетів підприємство сплатило понад 300 мільйонів гривень податків і платежів. Водночас середньомісячна заробітна плата на підприємстві, на якому працює майже 1200 фахівців, сягнула понад 15 200 гривень.

Завдяки розвитку виробничої бази «Мотору» вдалось додатково освоїти виробництво високотехнологічних комплектуючих до авіаційних двигунів, загалом 5500 найменувань номенклатур деталей. У тісній співпраці із іншими підприємствами «Укроборонпрому» луцький завод почав виробництво так званих «основних» деталей авіадвигунів, зокрема тих, що виготовляються із спеціальних жаростійких сплавів.

Понад 70% всіх замовлень – це відновлення двигунів для українських бомбардувальників Су-24, винищувачів Су-27 та МіГ-29. Водночас «Луцький ремонтний завод «Мотор» задля дозавантаження виробничих потужностей здійснює широкий спектр робіт для іноземних партнерів, серед яких і країни-члени НАТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися