Волинянин-продавець овочів на ринках- організував і наркоторгівлю
Волинь

Волинянин-продавець овочів на ринках- організував і наркоторгівлю

20 березня 2019, 18:45
0
0
Сподобалось?
0

На ринках у Нововолинську продавець овочів організував наркобізнес. 20-го березня на ринку, що поруч зі стадіоном, його  затримали правоохоронці, -повідомляє БУГ.

27-річний мешканець Нововолинська  продавав овочі та фрукти в палатці, там же  організував наркобізнес.

За словами  керівника Нововолинського відділення поліції Сергія Галащука, отримавши інформацію про продаж наркотиків на центральному ринку та біля стадіону, були організовані оперативно-розшукові заходи, здійснено три контрольні закупки та проведена експертиза. Встановлено, що речовини відносяться до наркотичних.

Перед затриманням наркоторговця місцевий мешканець, який вживає наркотичні речовини, купив у нього «дозу». Момент продажу був зафіксований правоохоронцями. Співробітники поліції провели обшук продавця. У сумці було виявлено два паперових згортки із фольги з частинами таблеток білого кольору, капсула з-під “Кіндер-сюрприз”, у якій було три частини таблетки білого кольору, лезо від скальпеля,  1365 гривень.

Наркоторговця затримали в порядку статті 208 КПК. Буде вирішуватися питання про винесення підозри та застосування запобіжного заходу. Триває слідство.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися