Волинські шахти вперше за 14 років оновлюють механічний парк
Волинь

Волинські шахти вперше за 14 років оновлюють механічний парк

21 березня 2019, 18:30
0
0
Сподобалось?
0

Шахти «Бужанська» і «Нововолинська» № 9 отримали прохідницькі комбайни  після капітального ремонту. Про це йдеться на сторінці «Волиньвугілля» у Фейсбук.

Техніка, на якій донині здійснювали підготовчі гірські роботи, уже в 4-5 разів перепрацювала свій ресурс. Для прохідницького комбайна це – 2 000 метрів підземних робіт. Проте кожен із комбайнів, які були на волинських шахтах, пройшов по 8-10 000 метрів.

Зношена техніка ламалася щодня. На її ремонт шахтарям доводилося щонайменше витрачати цілу зміну (одну із чотирьох) протягом доби.

«Прохідницькі комбайни 1 ГКПС, які ми надали шахтам, мають гарантію після капітального ремонту. Це дуже важливо, адже поломки техніки – це те, що постійно заважає працювати шахтарям. Три зміни пропрацювали, зміну стоять і ремонтують… і так щодня. Це ненормальні умови для роботи, і одним з наших ключових завдань є повне оновлення техніки. Люди повинні вийти на роботу і працювати, а не думати, як зробити так, щоб було чим працювати», – переконаний генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк.

За його словами, за допомогою нових прохідницьких комбайнів об’єми підготовчих робіт вдасться збільшити щонайменше вдвічі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися