На Волині за 7 млн. гривень оновили спортивний зал сільської школи
Волинь

На Волині за 7 млн. гривень оновили спортивний зал сільської школи

24 березня 2019, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

У школі села Седлище Любешівського району – новий спортивний зал-один з найбільших у районі, -повідомляє прес-служба ОДА.
Справжнім святом для  школярів Седлищенської ЗОШ стало  відкриття довгоочікуваного спортзалу.
«На сьогодні зала готова на 98 відсотків, але спортінвентар фактично увесь є. Тож вірю, що через декілька років Україна отримає нових чемпіонів», - зауважив присутній на святі голова ОДА Олександр Савченко. Він подарував дітям  м’ячі, волейбольну сітку та спортивні мати.

Проектом спортзалу передбачили спорудження санвузлів, двох роздягалень, а також окремих душових. Є тут і кімната для спортінвентаря. Загалом, це велике та просторе місце для занять спортом із сучасною вентиляцією та великими вікнами.

Будівництво спортивного залу розпочали у 2017 році. Його кошторисна вартість становить 6 млн 987 тис. грн. Левова частка цих коштів (понад 6 млн грн) – з Державного фонду регіонального розвитку. Долучилися також місцеві бюджети: 328,5 тис. грн у 2017 році виділили з районного бюджету, а 395,559 тис. грн – кошти ОТГ у 2018 році.
Добудова дозволила об’єднати три приміщення школи – їдальню та спортзал із навчальними класами. Раніше, аби потрапити на обід, учням доводилося виходити на вулицю.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися