Волинська лікарня отримає нове медобладнання від уряду Японії
Волинь

Волинська лікарня отримає нове медобладнання від уряду Японії

26 березня 2019, 17:54
0
0
Сподобалось?
0

Пологове відділення Нововолинської лікарні отримає нове медобладнання від уряду Японії. Нинішнього року японська сторона виділила 8 грантів на проекти в сфері охорони здоров’я, зокрема, модернізацію медичного обладнання. З них 3 грантових договори стосуються сфери соціального захисту і 1 угода – освіти.  Серед проектів-переможців і нововолинський Проект модернізації медичного обладнання пологового відділення міської центральної лікарні, -повідомляє Нововолинськ.com.ua.

У  Києві відбулася церемонія підписання грантових угод за проектами безпеки людини в рамках Програми “Кусаноне”.  В урочистому заході взяли участь посол Японії Такаші Кураєв, а також представники українських благодійних і громадських організацій з усіх куточків країни, в тому числі і з Нововолинська. Зі сторони шахтарського міста угоду з Японією підписала заступник головного лікаря Центральної міської лікарні Олімпіада Галас.

Відповідно до  угоди, уряд Японії надасть Нововолинську безоплатну допомогу на загальну суму близько 54 тисячі доларів США для реалізації проекту у сфері охорони здоров’я.

Зокрема, за словами Олімпіади Галас, в межах проекту буде закуплене нове медичне обладнання (ультразвукова діагностична система) для пологового відділення міської центральної лікарні. Його встановлять в медичному закладі впродовж місяця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися