Новий ліс на Волині присвятили загиблим учасникам АТО
Волинь

Новий ліс на Волині присвятили загиблим учасникам АТО

26 березня 2019, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

У  лісових масивах ДП «Любомльський лісгосп» на ділянках, де створюються лісові культури, у ці дні працювали  учні Куснищанського шкільного лісництва та учасники АТО Любомльського району.

Серед хлопців, які боронили кордони України від російських окупантів, є й працівники лісгоспу. Ділянку, яку спільно  заліснили, мобілізовані солдати  присвятили загиблим воїнам – учасникам АТО із Любомльського краю. Про це повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Учні шкільного лісництва- дев’ятикласники Куснищанської школи ліс садять  не вперше. І можуть гордитись своїми раніше створеними насадженнями у тутешніх лісових масивах. На цій площі теж встановили табличку про те, що садили тут учні і цей куточок лісу стане для них особливо пам’ятним.

Близько двох гектарів нових лісових насаджень створили під час акції у Чорноплеському лісництві. У рядочках підготовленого ґрунту з’явилися саджанці сосни, модрини і ялини, берези та ремізи з аронії. Ділянку культур висаджували навкруг будиночка лісової охорони, тож у майбутньому ця місцина стане окрасою та затишним куточком відпочинку.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися