Автомобіль з краденими речами виявили луцькі патрульні
Волинь

Автомобіль з краденими речами виявили луцькі патрульні

2 квітня 2019, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

Інспектори виявили авто з арсеналом чужих речей та затримали його власника, який може бути причетним до крадіжок, -повідомляє прес-служба патрульної поліції області у Фейсбук.

У ніч на 2 квітня луцькі патрульні відреагували на виклик про підозрілих осіб, які порпались біля чужого автомобіля на проспекті Соборності.

Обстеживши територію, полісмени виявили відчинений ВАЗ з різними підозрілими предметами в ньому: мобільні телефони, велосипед, відмички, пилосос, компресори тощо.
«Більше години ми опитували всіх людей, які перебували неподалік, однак ніхто не підтверджував причетність до транспортного засобу», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині.

Згодом, провівши додаткові розшукові та оперативні дії, патрульні виявили особу, яка почала нервувати при появі поліцейських і згодом визнала, що автомобіль його.
Походження речей всередині громадянин не міг пояснити. Оскільки все це викликало обгрунтовану підозру, що вчинено порушення, чоловіка доставили до відділку поліції та передали слідчому.

Згодом встановили, що велосипед  перебував в орієнтуванні як викрадений. Автомобіль поліцейські вилучили.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися