У Луцьку виділили квартиру  сину учасника АТО
Волинь

У Луцьку виділили квартиру сину учасника АТО

3 квітня 2019, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Рішення про надання житла дитині - сироті Олександру Циплюку прийняли на  засіданні виконавчого комітету міської ради. Його батько - учасник бойових дій на Сході Микола Циплюк, загинув в автомобільній аварії. Про це повідомляє прес-служба Луцькради.

Батько хлопчика – Циплюк Микола Павлович був учасником бойових дій у зоні проведення АТО. Лихо спіткало чоловіка на рідній Волині. Страшна автокатастрофа 16.12.2017 р. поблизу с. Війниця забрала життя матері  Ольги, а чоловік та діти потрапили до реанімації. За життя Миколи довго боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося. 23.12.2017 р. чоловік помер.

«ЛДБК» передав однокімнатну квартиру на Конякіна житловою площею 16,2 кв.м, яку виділили дитині-сироті Олександру Циплюку. Зараз хлопчик  проживає в двокімнатній квартирі, що належить сім’ї опікуна.

Члени виконкому зобов’язали опікуна зареєструвати місце проживання підопічного та протягом  року оформити право власності на квартиру.
Також встановлено, що до досягнення Олександром Циплюком повноліття, реєстрацію інших осіб в квартиру здійснювати лише за згодою органу опіки і піклування.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися