Волиняни ознайомилися з інноваційними технологіями Білорусі
Волинь

Волиняни ознайомилися з інноваційними технологіями Білорусі

10 квітня 2019, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Фахівці ТОВ «СВАОР» і представники більш як 20 фермерських господарств побували в Білорусі, де  отримали дуже багато корисної інформації щодо розвитку аграрної галузі сусідньої країни, зокрема, про  найкращі технології від білоруських виробників.  Про це повідомляє прес-служба Департаменту АПР ОДА.

 Інноваційними знаннями для підвищення продуктивності сільського господарства з гостями з України поділилися спеціалісти відомого ізраїльсько-білоруського підприємства «ФА-уН». Зокрема, презентували унікальну розробку ізраїльсько-американських вчених – біоконсервант останнього покоління Sila-Prime, що виготовляють у Білорусі.

Цей ефективний водорозчинний препарат використовують для заготівлі силосу й сінажу задля отримання високоякісного корму з відмінною енергетичною поживністю й високим вмістом білка. Sila-Prime не має аналогів, оскільки містить унікальну полікультуру з семи мікроорганізмів, кокових і палочкоподібних бактерій. Така спеціально підібрана композиція молочних бактерій, бацил, грибів є злагодженим взаємодоповнюючим механізмом, який оптимально впливає на якість ферментації консервованої сировини, ефективно й швидко знижує рівень рН, запобігає небажаним втратам,  вторинній ферментації, а також має хорошу пробіотичну дію. Препарат не втрачає своїх властивостей за тривалого зберігання та простий у використанні. 

Делегація ТОВ «СВАОР»  відвідала потужні фермерські господарства – ВАТ «Рассвет-Сад» (загальне поголів’я – 2830 гол.) та ВАТ «Вознесенський» (2600 гол.). Ознайомилися з технологіями виробництва молока, зокрема, дізналися про норми годівлі корів з урахуванням віку та періоду лактації, способи швидкого приросту маси молодняка, якісної переробки молока, утримання на відгодівлі.

Фермери отримали багато корисних знань про ефективне силосування, які легко можна втілити у своїх господарствах.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися