На митному посту Луцьк викрили підприємця з підробленими документами на автобус
Волинь

На митному посту Луцьк викрили підприємця з підробленими документами на автобус

11 квітня 2019, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

Посадовці управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС через взаємодію з європейськими колегами викрили підприємця, який підробив документи на вживаний автобус для пасажирських перевезень MERSEDES-BENZ, 2011 року виготовлення. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Під час перевірки автентичності поданих до митного оформлення на митний пост Луцьк документів офіційно доведено факти подання недостовірних відомостей про реєстрацію та вартість транспортного засобу. 

 За твердженнями самого підприємця, зазначений автобус офіційно використовувався для перевезень у Швейцарській Конфедерації і був придбаний ним у цій країні за 8000 Євро. Натомість митні органи Польщі вказали на те, що цей автобус продали фізичній особі за 35000 злотих на території сусідньої держави. А уповноважені особи кантону «Тургау» Швейцарської Конфедерації засвідчили, що подане митним органам України свідоцтво про реєстрацію цього автобуса є підробленим, номерні знаки також підроблені, і загалом цей транспортний засіб ніколи не використовувався в їхній державі.

За подання до митного контролю неправдивих відомостей з документами, отриманими незаконним шляхом, підприємця притягнуть до відповідальності за ст. 483 Митного Кодексу України. Його фірмі доведеться сплатити штраф у повному розмірі вартості автобуса (35 тисяч злотих на дату правопорушення за курсом НБУ становили  понад 280 тис грн). Крім того, транспортний засіб як предмет правопорушення підлягає конфіскації за рішенням суду.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися