Юні лучани, у яких батьки загинули в ДТП,  отримали ключі від  нової квартири
Волинь

Юні лучани, у яких батьки загинули в ДТП, отримали ключі від нової квартири

17 квітня 2019, 20:20
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 17 квітня,  чотирирічний Олександр та його менший брат отримали ордер і  ключі від довгоочікуваного житла. Хлопчики- сини учасника бойових дій на Сході України, ветерана АТО Миколи Циплюка. Батько і мати хлопчика загинули у моторошній ДТП на Волині у 2017 році. Дітей виховує рідна сестра Миколи. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Нова квартира, що стала результатом співпраці Луцької міської ради, забудовника ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» і спілки учасників воїнів АТО, розташована на вулиці Конякіна, 3а у ЖК «Карамель».

 «Із проханням про виділення квартири до будівельного підприємства «ЛДБК» звернулися учасники Спілки воїнів АТО, аби таким чином подбати про дитину свого побратима. Бабуся Сашка розповіла, що і другий її син зараз служить на Сході, відстоюючи цілісність України», — зазначає перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Як повідомив Григорій Недопад,  свого часу голова правління ЗАТ «Луцький ДБК» Руслан Вайман підписав меморандум з бійцями, згідно з яким 10 квартир передадуть учасникам АТО та сім’ям загиблих воїнів.

«Вже передали 4 квартири для сімей загиблих та воїну-афганцю, який теж служив у зоні АТО, а також і ще одна для дитини-сироти» .


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися