«Калганівки» і «Зубрівки» волинського підпільного  розливу виявили податківці
Волинь

«Калганівки» і «Зубрівки» волинського підпільного розливу виявили податківці

22 квітня 2019, 17:14
0
0
Сподобалось?
0

На Волині працівники податкової міліціїі викрили жителя Рожищенського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, - інформує прес-служба  ГУ ДФС у Волинській області.

Місцевий  «бізнесмена» організував виробництво та збут фальсифікованої горілки та традиційних алкогольних напоїв («Калганівка», «Калинівка», «Медовуха»,  «Зубрівка»). Підпільний цех  обладнав в одному з приміщень власного обійстя,  виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином алкогольна продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках області. 

Правоохоронці виявили та вилучили понад  600 літрів  готової алкогольної продукції, 1 595 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо.

Орієнтовна вартість вилученого становить понад  півмільйона гривень.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. 

   

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися