На Волині змагалися прикордонники: найкраще орієнтується команда Луцького прикордонного загону
Волинь

На Волині змагалися прикордонники: найкраще орієнтується команда Луцького прикордонного загону

23 квітня 2019, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

25 команд та понад 100 прикордонників із усієї України змагались за звання найкращих у спортивному орієнтуванні. Чемпіонат Державної прикордонної служби України з цього виду спорту відбувався  на базі Луцького прикордонного загону,- повідомляє Держприкордонслужба.

 Упродовж двох днів учасники команд – представники прикордонних загонів, регіональних управлінь та частин центрального підпорядкування взяли участь в індивідуальних змаганнях та командній естафеті.

За умовами змагань прикордонники за допомогою карти та компаса мали якнайшвидше знайти задані контрольні пункти на місцевості. Важливо було не збитися в лісі з дороги і прийти першим. Перемагав той, хто знаходив найкоротший шлях.

За результатами змагань у командній естафеті перше місце здобула команда Луцького прикордонного загону, друге  дісталось прикордонникам Чопського прикордонного загону, а третє місце вибороли представники Чернівецького прикордонного загону.

Серед регіональних управлінь Держприкордонслужби перше місце зайняли прикордонники Північного регіонального управління, друге – Західного, третє – Східного регіонального управління.

Такі змагання мають на меті перевірити й закріпити вміння прикордонників орієнтуватися на місцевості, що дуже важливо під час виконання завдань з охорони державного кордону. Ці навички стають у нагоді охоронцям держкордонів під час пошуку правопорушників та виявлення можливих місць переховування контрабандних товарів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися