Волинські патрульні і представники бізнесу потурбувалися про великодні подарунки особливим  сім’ям
Волинь

Волинські патрульні і представники бізнесу потурбувалися про великодні подарунки особливим сім’ям

26 квітня 2019, 21:07
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (26 квітня)  інспектори патрульної поліції Волині  разом з представниками місцевого бізнесу відвідали кілька сімей, які опинились у складних життєвих обставинах і де виховується разом 24 дитини. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.
Цим сім’ям  відвезли великодні корзини, наповнені фруктами, овочами, соками, солодощами, крашанками і, звичайно, панеттонами-пасками від Ковельського хлібокомбінату.
Крім того, меценати подбали про чудові іграшки для дітей, а патрульні – про світловідбиваючі елементи та брошурки про правила дорожнього руху й особисту безпеку.

Усі родини, які  відвідали патрульні поліцейські разом з представниками бізнесу, були вдячними за отримані і продукти до святкового столу, і іграшки, і особливу увагу.

Жінка літнього віку розповіла про 16-річного онука, який  пустився берега та просиджує днями у захаращеній квартирі. З ним провели профілактичну розмову та пообіцяли через місяць знову провідати, подивитись, чи зміниться в поведінці.

Дякував за увагу  тато трьох маленьких дітей, який виховує разом  з дідусем. Мама давно не з’являлась, очевидно, що двоє дівчаток та хлопчик відчувають брак материнської уваги, бо дуже тягнулись до жінки-інспекторки.

Дякували троє дітлахів, яких виховує лише бабуся, казали, що такі  подарунки тримають в руках вперше в житті. Діти охайні, доглянуті, пообіцяли добре вчитись та бути обережними.

Різні емоції переповнювали ініціаторів акції, але такі  зустрічі  не залишили нікого байдужими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися