Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» обіграла вдома «Колос» і вийшла на друге місце

7 травня 2019, 05:41
0
0
Сподобалось?
0

У центральному матчі 27 туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК «Волинь» приймав «Колос» із Ковалівки, що на Київщині, який ішов другим у турнірній таблиці.

«Волинь» – «Колос» – 2:1

Голи: 1:0 – Карпенко (23), 2:0 – Кожанов (77), 2:1 – Лисенко (88).

«Волинь»: 47. Когут, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек, 4. Болденков, 43. Западня, 95. Курко, 11. Бартуловіч, 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 34. Климець, 20. Карпенко.

«Колос»: 1. Яшков, 2. Сахневич, 6. Максименко, 13. Гавриш, 15. Чорноморець, 99. Задоя, 5. Поздеєв, 21. Рябов, 69. Ільїн, 8. Банасевич, 7. Лисенко.

Як часто буває у принципових матчах, команди не показали дуже яскравого футболу через занадто високу відповідальність за результат. Також слід відзначити, що матч проходив під акомпанемент дощу і на важкому полі. Суперники мало створювали в атаці й більше дбали про захист власних воріт. За перші 45 хвилин команди на двох створили тільки один справді небезпечний момент. Він і вилився у гол. У середині тайму на ударній позиції опинився найкращий бомбардир «Волині» Денис Кожанов, щоправда з двох спроб «пробити» голкіпера Колоса Антона Яшкова йому не вдалося. Натомість вдало на добиванні зіграв Ігор Карпенко. Захисники команди гостей у цьому епізоді діяли не найкращим чином.

Другий тайм активніше розпочала команда з Київщини. На вістрі їхніх атак постійно перебував досвідчений Володимир Лисенко, але цього дня його часто підводила точність. Згаявши кілька непоганих нагод, «Колос» пропустив удруге. «Хрестоносці» вибігли у контратаку. Климець знову у штрафному майданчику гостей прострілом знайшов Кожанова, і цього разу найкращий бомбардир лучан не схибив – 2:0. Не бажаючи програвати «Колос» великими силами пішов уперед, а «Волинь» виявилася дещо притиснутою до своїх воріт. Гості створили достатньо нагод, щоб вирівняти становище у грі, але забили тільки одного разу. Лисенко замкнув навісну подачу з флангу ефектним ударом через себе.

Після цієї перемоги «Волинь» потіснила «Колос» з другого місця у турнірній таблиці. Лучанам потрібно ще протягом кількох турів втриматися у трійці лідерів чемпіонату, аби гарантувати собі право на участь у стикових матчах за путівки у прем’єр-лігу з невдахами найвищого дивізіону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися