Волинська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів
Волинь

Волинська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів

9 травня 2019, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

8 травня увечері на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Світязь Шацького району невідомі  завдали  тілесних ушкоджень знімальній групі однієї із телекомпаній з Луцька, пошкодили телекамеру та відкрито заволоділи документами та особистими речами телеоператора. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

На місце події одразу ж виїхали керівництво та група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, відповідальні співробітники та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів передбачених ч. 1 ст. 171 ( перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна - грабіж) та ч. 1 ст. 125 ( умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція проводить комплекс невідкладних слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення всіх осіб, причетних до скоєння цих злочинів, та притягнення їх до відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися