До тисячі Євро може заробити тракторист на Волині
Волинь

До тисячі Євро може заробити тракторист на Волині

17 травня 2019, 16:27
0
2
Сподобалось?
2

Роль бізнесу, влади та професійної освіти у зростанні економіки Волині  обговорили науковці і працедавці на  засіданні круглого столу у Луцькому національному технічному університеті, -інформує прес-служба вишу.

Ринок праці на Волині  особливо потребує робітничих кадрів. А  успіху досягає та компанія, яка має фахівців своєї справи, -переконаний директор  обласного центру зайнятості Роман Романюк.

«Для успішного бізнесу потрібен досвідчений і кваліфікований спеціаліст. Нині у нашій базі центру зайнятості знаходиться майже 4 тисячі вакансій, 72% з яких - робітничі напрямки. Реально не вистачає цих людей, бо чимало з них поїхали для реалізації своїх вмінь і знань за кордон, тому  нам є над чим працювати. Втім науковий рівень завжди задає тон , і це та вершина, куди треба рухатися і чого прагнути», - наголошує Романюк.

За словами керівника обласного центру найбільш затребуваними вакансіями на Волині є продавці продовольчих і непродовольчих товарів, водії автотранспортних засобів, кухарі та бухгалтери, робітники сільськогосподарської сфери, зокрема, трактористи.

 Роман Романюк запевняє, що трактористи нині мають можливість отримувати конкурентну заробітну плату близько  тисячі євро, тому закликають потенційних працівників не гребувати можливістю успішно працевлаштуватися.

Крім того, Роман Романюк зазначає, що за станом на 1 квітня 2019 року на підприємствах області працюють майже 50 тисяч пенсіонерів, а це також потенційні вакансії для молодих людей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися