Витворами «волинського Фаберже» милувалися на фестивалі у Затурцях
Волинь

Витворами «волинського Фаберже» милувалися на фестивалі у Затурцях

19 травня 2019, 18:23
0
0
Сподобалось?
0

Шостий фестиваль народного мистецтва "Над Королівським Шляхом" відбувся 18 травня у Затурцях Локачинського району. Його  гостей вразила виставка унікальних робіт заслуженого майстра народної творчості з Володимира-Волинського Анатолія Бойка, ім’я якого занесене у „Книгу рекордів України”, -пише на сторінці у Фейсбук  Затурцівського меморіального музею імені В’ячеслава Липинського його директор Віталій Кушнір .

До Затурець приїхало багато поціновувачів народного мистецтва не лише з  Волинської області. Вони привезли сюди, крім святкового настрою, ще й  гарну погоду.

«Шкода, що фестиваль і досі залишається поза увагою  управління в галузі культури, -пише Віталій Кушнір.- Відрадно, що захід не випав з поля зору органів місцевого самоврядування. Привітання і схвальні відгуки пролунали від голів Затурцівської сільської та Локачинської районної рад. З приємнісю слід відзначити, що на свято до Затурець прибули також керівники Волинського краєзнавчого музею. Сподіваємося на їхню дієву допомогу у майбутньому».

На фестивалі присутні ознайомилися з роботами майстрів народної творчості, слухали українських народних і сучасних патріотичних пісень та пісень на слова Тараса Шевченка у виконанні професійних та аматорських колективів, окремих виконавців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися