«Волинь» на останніх секундах врятувала домашню гру з «Рухом»
Волинь

«Волинь» на останніх секундах врятувала домашню гру з «Рухом»

20 травня 2019, 10:01
0
0
Сподобалось?
0

На вирішальному відрізку чемпіонату «Волинь» в сили серйозних кадрових проблем почала пригальмовувати. Після важкої нічиєї з «Балканами» лучанам було ще важче у домашньому матчі з «Рухом» із Винників. Непоступливий суперник ледь не викинув «Волинь» за межі трійки лідерів.

«Волинь» – «Рух» – 1:1

Голи: 0:1 – Бойчук (15), 1:1 – Бартуловіч (90+6).

«Волинь»:  42. Неділько, 3. Сімінін – к, 32. Петько, 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко (34. Климець, 81), 11. Бартуловіч, 8. Хагназарі, 29. Кожанов, 43. Западня (22. Западня, 64), 20. Карпенко.

«Рух»: 21. Мисак, 90. Заставний, 31. Леандро, 3. Марушка, 70. Лобай, 4. Дуць, 8. Вербний, 25. Брінкер, 23. Бойчук (19. Кондаков, 71), 99. Русин, 7. Климчук (10. Габріель).

«Рух» восени й нині, то, як каужть в Одесі, дві великі різниці.  Команду взимку очолив супердосвідчений тренер Леонід Кучук, відбулося потужне підсилення більш якісними виконавцями. Тож навесні рухівці одні з найкращих у першій лізі. У пасиві команди Леоніда Кучука лише одна поразка від «Металіста 1925». «Волині» ж на фініші чемпіонату дуже складно через труднощі із кадрами. От і перед цим матчем на тренуванні у ключового центрального захисника «хрестоносців» Міхи Горопевшека вилетіло плече, тож на нього очікує тривале лікування та реабілітація.  Горопевшека дуже не вистачало у поєдинку з «Рухом». І можливо навіть не як захисника, адже гості не так вже й часто рвалися в атаку, а як цінного бійця у повітряних дуелях у чужому штрафному майданчику, коли конче потрібно забивати. А забивати лучанам потрібно було та ще й як. На старті матчу гості провели кілька гострих контратак і швидко вийшли вперед. Назар Вербний з-за центральної лінії поля виконав передачу на лінію штрафного  майданчика «Волині» на Богдана Бойчука і той витворив шедевр. Правою ногою він упіймав у повітрі м’яч, який летів трохи у недодачу, перекинув кулястого під ліву і потужно пробив злету – 0:1. Далі гості практично усю свою гру сконцентрували на обороні, зрідка огризаючись. Через щільність захисних порядків гравця «Волині» постійно не вистачало півкроку, півсекунди чи кількох сантиметрів, аби завершити гольову ситуацію. Розв’язка у матчі наступила аж на п’ятій компенсованій до другого тайму хвилині. Абітр призначив 11-метровий за фол проти Сіаваша Хагназарі. Момент був дещо спірний, адже й волинський іранець у цьому епізоді грав небезпечно – високо вистрибнувши прямою ногою. Але арбітр своє рішення прийняв. Младен Бартуловіч пенальті виконав бездоганно, встановивши остаточно результат матчу – 1:1.

За тур до кінця чемпіонату у першій лізі «Колос», «Волинь» і «Металіст 1925» ділять 2-4 місця, маючи по 51 очку. Лучани за співвідношенням забитих і пропущених м’ячів поступаються команді із «Ковалівки», але випереджають харків’ян. Отож у завершальному турі для цього тріо клубів важлива буде не просто перемога, а перемога з якомога більшим рахунком, аби здобути право на участь у стикових матчах з невдахами прем’єр-ліги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися