На Волині покарали посадовця за дві тисячі доларів хабара
Волинь

На Волині покарали посадовця за дві тисячі доларів хабара

28 травня 2019, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

На Волині поліцейські завершили досудове розслідування одержання неправомірної вигоди посадовцем державної виконавчої служби.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

Нагадаємо, що в лютому слідчі Головного управління Національної поліції в області спільно із співробітниками управління служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури області викрили державного виконавця одного із районів області на отриманні від приватного підприємця  2 тис. дол. США неправомірної вигоди. 

Гроші посадовець отримав за сприяння в придбанні за заниженою вартістю комплексу будівельних споруд державного підприємства в обхід передбаченого законом аукціону.

За фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою було розпочато кримінальне провадження за ч. 1  ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді штрафу, арешту, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися