«Волинь» отримала технічну поразку і її немає у складі команд прем’єр-ліги
Волинь

«Волинь» отримала технічну поразку і її немає у складі команд прем’єр-ліги

12 червня 2019, 18:20
0
0
Сподобалось?
0

За рішенням контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу футбольному клубу «Волинь» присудили технічну поразку з рахунком 0:3 у домашньому стиковому матчі проти «Карпат» за право грати у прем’єр-лізі.

Нагадаємо, поєдинок було зупинено на шостій компенсованій до другого тайму хвилині через те, що луцькі уболівальники під прикриттям димової завіси вибігли на поле, й намагалися напасти на головного арбітра Максима Козиряцького. На той момент «Волинь» перебувала у меншості, а гості вели у рахунку 3:1.

Також сьогодні у Києві відбулися загальні збори прем’єр-ліги, на яких затверджували склад учасників елітного дивізіону на майбутній сезон. До останнього моменту під питанням був допуск до чемпіонату «Олімпіка».  Донецький клуб має проблеми з атестацією через дискваліфікацію своїх молодіжної та юнацької команд, без яких участь в елітному дивізіоні неможлива. В Україні «Олімпік» програв справу в усіх інстанціях, тож позиватиметься до спортивного суду Лозанни. «Волинь» і «Чорноморець» не проти зайняти місце донеччан. Проте під час жеребкування календаря на новий сезон сьогодні «Олімпік» був туди внесений.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися