На Волині затримали колишнього айдарівця
Волинь

На Волині затримали колишнього айдарівця

20 червня 2019, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

У Турійську правоохоронці затримали колишнього бійця батальйону «Айдар», якого обвинувачують у розбої та інших злочинах.

Про це повідомила відома у Луцьку психологиня та волонтерка Олена Звєрєва на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише Район.Ковель.

«СОС!!! Сьогодні обідньої пори в м. Турійську четверо ВСПешників заарештували і повезли до Луганська нашого бойового побратима батальйону «Айдар» Женю Сєліна (позивний «Начкар») по обвинуваченню в розбої, важких тілесних і інших важких злочинах, начебто він злісно не з’являвся в судове засідання Старобільського суду (місто в Луганській області, – ред.), хоча жодної повістки не отримував, жив і працював в себе вдома! Ухвала датована 2018 роком. Везуть потягом Ковель – Харків номер 128 Л, о 12.00 будуть в Харкові, всіх свідомих закликаю зустріти цей ескорт, завтра на місці Жені може бути кожен!» – написала вона. 

Як відомо, затриманий поліцією Євген Селін є головою громадської організації «Ковельська спілка учасників бойових дій на сході України».

У вересні 2018 року депутат Ковельській міській раді Ігор Пініс звернувся до голови Турійської селищної ради Олексія Безсмертного із проханням у найкоротші терміни вирішити житлові питання Євгена Селіна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися