Волинські лікарні отримають від Philips УЗД-апарати на понад півмільйона євро
Волинь

Волинські лікарні отримають від Philips УЗД-апарати на понад півмільйона євро

28 червня 2019, 08:09
0
0
Сподобалось?
0

Уже за три місяці у чотири медзаклади Волині надійде якісна техніка від одного з провідних світових виробників медичного обладнання – Philips Medical Systems Nederland B.V. Це відбудеться у рамках реалізації субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Вартість договору – 552 298 євро (або понад 17 мільйонів гривень). У цю суму обійшлася закупівля 9 апаратів ультразвукової діагностики різних модифікацій. Чотири з них потраплять у Волинську обласну клінічну лікарню, три – у Луцьку міську клінічну лікарню, по одному – у Ковельську центральну районну та Нововолинську центральну міську лікарні. Після цього персонал пройде навчання для використання устаткування під керівницвом фахівців компанії Philips Medical Systems Nederland B.V.

Нині триває підписання інших угод із усіма постачальниками, які перемогли у лотах другої фази закупівель обладнання для лікарень Волині. Відповідно до документів, постачання мають відбуватися за 3–4 місяці. Загальна вартість закупленого – у межах 3,5 мільйона доларів США. А у переліку – чимало вкрай необхідного для надання якісних медичних послуг. Це і наркозно-дихальний апарат, і дефібрилятор-монітор, і апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), і станція моніторного спостереження за станом пацієнта з приліжковими кардіомоніторами на 6 хворих, і апарат штучного кровообігу (АШК), і хірургічні налобні освітлювальні та оптичні системи, і інструменти для проведення кардіохірургічних операцій, і лабораторне обладнання та витратні матеріали для визначення біохімічних показників, і витратні матеріали для стентування та коронарографії, і рентгенконтрастна йодовмісна речовина для проведення стентування та коронарографії, і система медичного лікувального газозабезпечення, і кардіохірургічне обладнання та інструменти для проведення малоінвазивних втручань, і чимало інших позицій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися