Артур Западня перебрався у
Волинь

ФК «Волинь» розпочав підготовку до сезону і попрощався з кількома футболістами

28 червня 2019, 09:02
0
0
Сподобалось?
0

Тренери і футболісти луцької «Волині» розпочали перший літній передсезонний збір. До 6 липня лучани готуватимуться вдома.  На понеділок, 1 липня, запланований перший контрольний матч. До Луцька приїде колишній найпринциповіший суперник «Волині»– рівненський «Верес». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард».

Далі, за повідомленням прес-служби ФК «Волинь», команда вирушить на другий збір на Закарпаття до готельного комплексу «Камелот». Другий збір триватиме до 19 липня. У планах кілька контрольних матчів, зокрема, із «Калушем» та ФК «Львів».

Також уже можна говорити про перші зміни у складі. Залишив луцький клуб нападник Дмитро Козьбан. Також пішов захисник Артур Западня. Він прийшов у «Волинь», з групою гравців, які повинні були допомогти їй підвищитися у класі. Та оскільки завдання виконано не було, Артур «підвищився» самостійно, підписавши контракт із чернігівською «Десною», котра виступає у прем’єр-лізі. Ймовірно, ФК «Волинь» також не продовжуватиме співпрацю із ще одним захисником – Сергієм Петьком.

Щодо новобранців поки конкретики немає. Відомо лише про інтерес клубу до екс-захисника київського «Динамо» та збірної України Тараса Михалика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися