Ніч розваг і вогню у Луцькому зоопарку (фоторепортаж)
Волинь

Ніч розваг і вогню у Луцькому зоопарку (фоторепортаж)

6 липня 2019, 19:42
0
0
Сподобалось?
0

Чергове прекрасне свято подарував своїм відвідувачам Луцький зоопарк. У ніч на суботу тут відбулися купальські вечорниці. Цього року декого злякала погода, адже ввечері п’ятниці кілька разів силкувався розгулятися дощ. Проте справжніх друзів зоопарку це не злякало, а позитивні емоції змусили негоду відступити.

Розпочалося свято із бульбашкового шоу від Юлії Стасюк. Паралельно працювали аніматори в образах левички та пантери, які пропонували різні ігри як найменшим, так і дорослим гостям, а інколи змушуючи одних та інших змагатися між собою у кумедних батлах. Спеціальними гостями свята стали вихованці театральної студії «Бешкетники» (керівник Вадим Хаїнський). За мотивами дитячої казки вони показали виставу, протягом якої шукали дорогу до Сонця.

Студія свята «Карамболь» організувала цікавий квест, в якому команди-учасниці для перемоги повинні були продемонструвати хороше знання «географії» Луцкього зоопарку. Також діяла чимала локація із різними майстер-класами. За допомогою майстринь кожен бажаючий міг виготовити ляльку-мотанку, свищика, віночка, браслета або саморобного ліхтарика. Останні стали у нагоді під час нічної екскурсії та годівлі звірів. До речі, смаколики для звірів теж допомагала готувати маленькі відвідувачі – шашлички для єнотів й годівнички для приматів. Можна було підкріпитися і самим. Гостей свята частували кулішем, гарячим чаєм та печивом.

Ну і, звичайно, які ж купальські вечорниці без вогню. А вогню було чимало. Відвідувачам пропонували взяти участь у традиційних розвагах біля вогнища. А завершилося свято вогняним шоу від Fire Dance Show.

Луцький зоопарк вкотре підтвердив реноме одного з найкращих місць для відпочинку у Луцьку. Відзначимо, що трохи раніше КП «Луцький зоопарк» отримало Національний сертифікат «Компанія року 2018» – за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися