У Гройсмана поставили у приклад Волинь
Волинь

У Гройсмана поставили у приклад Волинь

10 липня 2019, 12:15
0
0
Сподобалось?
0


Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич поставила Волинь у приклад для інших регіонів.

Так як область виділила співфінансування до державної субвенції у розмірі 102%,- повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

"Це надзвичайно позитивний приклад пріоритезації реформи освіти в області. Загалом, відсоток співфінансування по країні становить 33%", — відзначила посадовиця.

Загалом, Волинська область ефективно працює над поставленими завданнями в процесі реформування освіти. За словами начальниці управління освіти й науки облдержадміністрації Людмили Плахотної, до 1 вересня усі школи, дошкільні заклади та заклади професійно-технічної освіти повністю будуть готові до навчального процесу.

Лілія Гриневич, каже, що Волинська область – це надзвичайно позитивний приклад пріоритезації реформи освіти

Інвестиція в освіту, забезпечення доступу кожної дитини до дитячого садочка, якісної середньої освіти, якісної і ефективної професійної і вищої освіти – виключний пріоритет Кабінету Міністрів. І має стати таким же пріоритетом для місцевих керівників. Саме це стало головним меседжем Координаційної ради з питань впровадження реформи у сфері освіти під головуванням Прем’ єр-міністра України Володимира Гройсмана. 

Участь у засіданні, яке відбулося 9 липня 2019 року, взяли також т. в. о. голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук, заступниця голови ОДА Світлана Мишковець, головна освітянка області Людмила Плахотна, директор департаменту фінансів Ігор Никитюк та представники Луцької міської ради.

Так, під час наради Володимир Гройсман доручив місцевим керівникам прискорити підготовку до нового навчального року, особливо щодо матеріального забезпечення шкіл, закладів профтехсвіти, підключень до мережі Інтернет та комплектації підручниками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися