Як готується до сезону і кого переглядає ФК «Волинь»
Волинь

Як готується до сезону і кого переглядає ФК «Волинь»

15 липня 2019, 09:06
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» проводить підготовку до нового чемпіонату на Закарпатті. Команда Андрія Тлумака уже виконала план контрольних матчів. Дорогою на Закарпаття «Волинь» завітала у Моршин на Львівщині й зіграла спаринг з друголіговим «Калушем». Ця зустріч завершилася нульовою нічиєю.

Уже на полях комплексу «Камелот» неподалік від Ужгорода «хрестоносці» провели ще три поєдинки. Зіграли внічию з першоліговим «Агробізнесом» – 1:1 (гол за лучан забив Младен Бартулович) та поступилися з рахунком 0:1 новачку другої ліги – ФК «Ужгород». Також на закарпатському зборі шляхи «Волині» перетнулися зі львівськими «Карпатами», які нещодавно у стикових матчах не пропустили лучан до прем’єр-ліги.  Цього разу зустріч завершилася «сухою» нічиєю.

Результати контрольних матчів непереконливі, але зациклюватися на них не слід, адже Андрій Тлумак переглядає чимало потенційних новачків і молоді. Наразі єдиним офіційним придбанням «Волині» став Назар Мельничук, котрий є вихованцем волинського футболу, але минулого сезону виступав за «Металіст 1925». На перегляді у луцькому клубі перебуває екс-півзахисник «Карпат» та молодіжної збірної України Амбросій Чачуа. Останньою його командою був маловідомий казахський «Акжайик».

Попереду у «хрестоносців» ще один спаринг – з прем’єрліговим ФК «Львів». Його лучани зіграють уже вдома, після завершення закарпатського збору.

Розпочне чемпіонат «Волинь» 27 липня виїзним матчем із краматорським «Авангардом». Завдання лучан залишається незмінним – підвищитись у класі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися