У цій хаті розігралася смертельна драма
Волинь

На Волині жінка забила суперницю-пенсіонерку через ревнощі

10 серпня 2019, 14:53
0
0
Сподобалось?
0

Ця трагедія сталася в селищі Колки Маневицького району на Волині. Сусіди побачили на чужому подвір’ї літню жінку, що лежала на землі. Думали, та п’яна. А виявилося – мертва. Бідолашну жорстоко били по голові.

«Жили, як голубки: то він через вікно вилітає, то вона»

Наташа і Толік стали жити разом у зрілому віці. Обоє до того мали інші сім’ї, дітей. Зійшлися, коли жінці вже було за сорок, чоловіку – за п’ятдесят. Господарювали у його хаті. Та спільне життя, кажуть сусіди, у них не дуже ладилося.

– Жили, як голубки: то він через вікно вилітає, то вона, – зауважують люди.

Називатися сусіди не всі хочуть. Скаржаться, що Толік – лихий чоловік, вів непутнє життя. Мовляв, якоюсь бідою рано чи пізно те все мало закінчитися.

– П’янки і гулянки – вся його професія, – розповідають. – Такий ловелас всемогутній. Він Наташу не уважав, як тільки її не обзивав, за жінку не щитав. І чого за нього вчепилася? Тільки вона на роботу – вже повна хата гостей. Галдьож, крик. Каждого дня.

Жінка працювала в Луцьку на заводі. Роботи трималася, навіть їздила від фірми у закордонні відрядження! У якому стані після чоловікових гулянок заставала хату, повернувшись, її не радувало. Та, кажуть, все вичистить, вимиє – і знову на роботу.

Як би там не складалося, а прожили вони в парі близько десятка літ. Врешті незадовго до трагедії у Наталії терпець увірвався: зібрала речі і коником вивезла у сусіднє село, в свою хату. Проте на обійстя, де жила з Толіком, час від часу навідувалася.

На жінці живого місця не було

Щоб не бачити, що на їхньому подвір’ї твориться, один із сусідів – Анатолій Чеб – навіть поставив високий металевий паркан. Так ті «концерти» йому допекли! Розповідає, як останньою краплею стала особиста зневага сусіда. Мовляв, той тримав пса, а всі нечистоти з-під буди щоранку змивав у його город. На всі прохання, зауваження відповідав матом. Тому й відгородилися від нього.

– А на шум і крик у них ми давно перестали увагу звертати, – зізнається Анатолій Кузьмич. – І що сталося вбивство, дізналися аж згодом.

Односельчанин Сергій Ковальчук живе через дорогу від хати, у якій розігралася драма. Він розповідає:

– У той день я на подвір’ї траву викошував, загрібав. Аж це підходить до мене сусідка. Питає, чи не бачив, що там (в будинку, де сталося вбивство – авт.) відбувається? Кажу: «А що хіба?» А вона: «Там жіночка лежить». Я підійшов  до воріт. Дивлюся – це Женя, пенсіо­нерка, вона частенько там бувала, разом з хазяїном пили. Думав, що п’яна лежить. Дзвоню до її дочки, яка працює в магазині, прошу, аби матір забрала. Але тільки та прийшла з чоловіком, чую – крик. Зрозумів, що Женя мертва.

Сергій Євгенович працює начальником УЖКГ Колківської об’єднаної територіальної громади. Про те, що сталося, він одразу повідомив голову ОТГ, дочка загиблої викликала правоохоронців, ті – швидку.

Чоловік каже, що побачене людей шокувало:

– На жінці живого місця не було. Дуже побита була голова. Це до якої степені треба озвіріти, щоб так бити?

Коли ж затримали підозрювану у скоєнні злочину, усі були просто ошелешені. Нею виявилася… Наташа.

А чоловік під час бійки втік

З повідомлення правоохоронців стало відомо, що того фатального дня жінка навідалася в дім до Толіка о четвертій ранку. І застала з ним у ліжку чужу жінку. Дарма, що та старша за Наташу на понад десять літ. У скронях запульсувала кров. Вона взяла палицю, кілька разів вдарила нею гостю свого колишнього співмешканця і пішла геть.

Якби історія на тому закінчилася, то вона б, певно, не мала такого страшного фіналу. Але Наташа надвечір повернулася. Знову побачила Толіка з Женею – і конфлікт розгорівся з новою силою. З люті вхопила пенсіонерку за волосся, стала волокти по кімнаті. У хід знову пішла палка. А чоловік… втік. Очевидно, боявся, аби не дісталося і йому. За свою гостю він не вступився – не покликав на допомогу ні сусідів, ні поліцію. Тим часом потерпіла від травм померла.

Якщо вину затриманої доведуть, їй загрожує тривале тюремне ув’язнення. Люди бідкаються, що через такого «непотрібного чоловіка» та взяла гріх на свою душу. Кажуть:

– Наташу, дуру, шкода. Ми так всі між собою говорили: ну, пішла ти од його, то настройся, чого ходила, перевіряла, з ким він? Вона, мабуть, думала, що він перепросить її. А це зловила, що голі в ліжку були. І все те сталося… З ревності, не інакше.

І додають: поки жінка дає свідчення в поліції, Толік до хати вже іншу даму приводив.

Наталія КРАВЧУК



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися