З’явилося відео вибуху гранати в управлінні патрульної поліції Волині
Волинь

З’явилося відео вибуху гранати в управлінні патрульної поліції Волині

26 серпня 2019, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

У мережу виклали відео резонансної події, яка мала місце у Луцьку на початку цього року, однак тоді інформацію про неї приховали. 18 лютого у приміщенні Управління патрульної поліції у Волинській області на другому поверсі пролунав вибух. Це тодішній керівник підрозділу, який святкував свій день народження, кинув у підлеглих світло-шумову гранату. Дивом ніхто не постраждав (принаймні ніхто з учасників інциденту офіційно не звертався за медичною допомогою), але приміщенню знадобився ремонт, у тому числі, довелося замінити деякі вікна. Тож цілком ймовірно що поліцейські, які були на місці інциденту, могли отримати контузію.

Відео у «Фейсбуку» виклала патрульна з Одеси Зоя Мельник.

«Згідно з нашою інформацією, цей вибух сталася в Управління поліції поліції Луцька кілька місяців тому. І нібито гранату кинув після конфлікту з колегами керівник УПП Луцька Олександр Вовченко, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Шановні колеги з Луцька, потрібно більше інформації про цей інцидент», – написала вона у коментарі до відео.

У червні цього року Олександра Вовченка звільнили з посади керівника волинських патрульних і перевели в Івано-Франківськ, де він став керівником відділу превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області. Подейкують, що Вовченко перебуває у дуже хороших стосунках із заступником керівника Нацполіції Олександра Фацевича. Після інциденту сервер, який був підключений до камер зовнішнього спостереження, підчистили. У приміщенні у напівтаємному режимі зробили ремонт.

До луцьких патрульних з проханням допомогти в розслідуванні інциденту звернувся голова профспілки «Правозахисники країни» Сергій Джихур.

«На даний час є запрошення на один з топових телеканалів нашої країни для охочих розповісти про подію у Луцьку. Я звертаюсь з проханням до кожного поліцейського, який був свідком або очевидцем події! Відгукніться, такі речі не можна замовчувати, безкарність буде породжувати ще гірші речі! Я прошу не боятися та поспілкуватися з представниками ЗМІ та розповісти детальніше про подію. Особисто я готовий зробити це разом з вами. Я конфіденційно отримав інформацію від свідків та очевидців, але для результату треба хоч один доброволець який не побоїться розказати відкрито. Чекаю на ваші відгуки», - зазначив Сергій Джихур.

Також він спрямував офіційний запит про розслідування інциденту до голови Нацполіції Сергія Князєва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися