Книгу «Волинський небесний батальйон» презентували у прямому ефірі на телеканалі «Аверс»
Волинь

Книгу «Волинський небесний батальйон» презентували у прямому ефірі на телеканалі «Аверс»

30 серпня 2019, 09:18
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, 29 серпня, в Україні вперше відзначили День пам’яті загиблих захисників. Цій темі був присвячений прямий ефір на телеканалі «Аверс», в якому взяли участь голова бюджетної комісії Волинської обласної ради Михайло Імберовський та журналіст «Вісника+К» Сергій Крайванович. У рамках програми відбулася презентація книги про загиблих на війні з Росією волинян «Волинський небесний батальйон», яка побачила світ на початку серпня. Над цим непростим але дуже важливим виданням колектив «Вісника+К» із допомогою журналістів інших друкованих видань області працював три роки. До збірки увійшло 167 розповідей про добровольців, військових, правоохоронців, прикордонників, які полягли у боях на Донбасі. Це не просто мартирологи, а розповіді про життя кожного героя від народження і до загибелі.

Оскільки книга вийшла об’ємною і достатньо дорогою (виробничі витрати сягнули майже 300 тисяч гривень), «Віснику+К» потрібна була допомога. І саме Михайло Імберовський, дізнавшись про наш проект, першим підставив плече, пролобіювавши у депутатському корпусі Волинської обласної ради виділення 80 тисяч гривень. Як зізнався Михайло Юрійович, десять відсотків героїв книги були його знайомими, тож гортати сторінки видання важко. Водночас Михайло Імберовський зазначив, що така книга має бути у кожної людини, від якої залежать серйозні рішення в області, аби всі розуміли ціну своїх помилок і дій.

У ці дні книжки «Волинський небесний батальйон» уже надходять у родини загиблих волинян - зафіксувати в одному виданні пам’ять про їхніх синів, чоловіків, батьків і було нашою головною метою.

Бажаючі зможуть придбати книгу у редакції «Вісника+К». Водночас зауважимо, що тираж обмежений.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися