Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Оболонь» залишилася непереможною і після «Волині»

1 вересня 2019, 07:27
0
0
Сподобалось?
0

Черговий принциповий матч у чемпіонаті зіграла луцька «Волинь». Цього разу підопічні Андрія Тлумака завітали у Київ до «Оболоні» – потенційного претендента на підвищення у класі.

«Оболонь-Бровар» – «Волинь» – 0:0

«Оболонь Бровар»: 1. Федорівський, 14. Батальський, 33. Безуглий, 22. Бровченко (15. Гуськов, 74), 32. Валєєв, 80. Єфремов, 4. Майданевич (50. Шевченко, 74), 13. Мединський, 88. Покотилюк, 3. Тєрєхов, 16. Коваленко – к.

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 17. Михалик, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 95. Курко, 44. Неплях (34. Климець, 46), 10. Хагназарі (16. Рябов, 89), 29. Кожанов, 11. Бартулович, 20. Карпенко (21. Пономар, 61).

Столична команда під керівництвом Сергія Ковальця була єдиною після п’яти турів у першій лізі, котра не зазнала жодної поразки. І лишилася такою надалі.

Від самого старту матчу з лучанами «пивовари» свідомо грали другим номером. Добре вибудувана оборона киян не давала багато варіантів для розвитку атак, особливо у першому таймі. Підопічні Тлумака мали кілька напівмоментів. Найгострішим, напевно, був удар Кожанова зі штрафного, який парирував голкіпер. Якщо в обороні у господарів поля було все добре, то в атаці взагалі нічого не клеїлося. За 45 хвилин «пивовари» створили аж… нічого біля воріт Неділька. Тож цілком логічно гра котилася до нічиєї.

Тренери обох команд, очевидно, десь були й не проти такого результату. І Ковалець, і Тлумак протягом матчу не використали максимальний ліміт замін, не бажаючи ламати ту гру, яка склалася. «Волинь» продовжувала грати у другому таймі першим номером, тільки уже «Оболонь» виглядала агресивніше у контрвипадах. Одна з атак киян ледь не завершилася голом, але м’яч з-під поперечини дістав Неділько.

Наприкінці матчу «Волинь» демонструвала більшу волю до перемоги, тільки от не вистачало то останнього пасу, то удару. Найблжчим до взяття воріт Федорівського був Горопевшек, вкотре переведений у напад центрбек вдало зіграв на «другому поверсі» під час стандарту.

Нічийний результат у Києві аж ніяк не назвеш катастрофічним. Хоч «Волинь» і перебуває у середині турнірної таблиці, проте команди йдуть настільки щільно, що всього три очки відділяють лучан як від другого місця, так і від передостаннього. Четвертого вересня «хрестоносці» вдома прийматимуть «Кремінь».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися