«Металіст» виявився не по зубах «Волині»
Волинь

«Металіст» виявився не по зубах «Волині»

22 вересня 2019, 08:58
0
0
Сподобалось?
0

«Хрестоносцям» будь-що потрібна була перемога, тож план на матч полягав в агресивному початку та захопленні контролю над грою. Однак бажання розбіглися з можливостями луцьких футболістів, а у критичний момент на лаві запасних не знайшлося реального підсилення ги.

«Металіст 1925» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Савін (48), 2:0 – Ямполь (90+3).

«Металіст 1925»: Сидоренко, Шершень, Поспєлов, Цвіренко, Кравченко, Кольцов, Савін (Лукас, 75), Ямполь, Дехтяренко (Жук, 59), Романов (Єрмошенко, 90+3), Давидов – к (Єрмоленко, 68).
«Волинь»: Неділько, Сімінін – к, Болденков, Горопевшек, Цюпа, Курко, Бартулович, Чачуа (Рябов, 67), Кожанов, Климець, Пономар (Карпенко, 57).

Перед матчем у Харкові «Волинь» мала певні кадрові проблеми. Тож головний тренер Андрій Тлумак дещо видозмінив склад. Шанс показати себе зі стартових хвилин отримали гравці з найближчого резерву Віталій Пономар, Олександр Климець та Амбросій Чачуа.

Господарі поля не дали гостям розбігтися й гра стала позиційною, що виявилося більш зручним саме для харків’ян. «Металіст 1925» мав кілька шансів вийти вперед у першому таймі. Сергій Романов та Антон Савін змусили Віталія Неділька двічі серйозно вступити у гру. А ось якби Віталій Кольцов був трохи точнішим, замикаючи головою флангову подачу, то голкіпер «Волині» вже був би безсилим. Свій єдиний справжній момент за перших 45 хвилин «хрестоносці» втратили наприкінці тайм. Партнери вивели на удар Младена Бартуловича, після його пострілу з лінії карного майданчика м’яч просвистів поруч з дальньою «дев’яткою».

А ось початок другого тайму став для лучан шоковим. Харків’яни провели розмашисту атаку, протягом якої м’яч швидко перекочував з лівого флангу на правий, й Савін несподіваним ударом з кута штрафного майданчика вразив ближній кут воріт Неділька. Наш голкіпер навіть не зреагував, бо був закритий гравцями.

У наступні 40 хвилин «Волинь» робила усе, щоб відігратися. Практично одразу після пропущеного гола лучани могли вирівняти становище. Климець вискочив на побачення з Денисом Сидоренком. Голкіпер зреагував на потужний удар Олександра, а Пономар після відскоку не зумів переправити м’яч у порожні ворота. «Металіст» окопався, й надалі моменти створювати стало складніше, проте свої шанси мали Бартулович, Пономар та Міха Горопевшек. Наприкінці матчу «Волинь» діяла максимально ризиковано, що дало можливість господарям поля проводити небезпечні контр випади. Один з них призвів до небезпечного штрафного у ворота Неділька, та цього разу лучанам пощастило - м’яч влучив у штангу. А вже у компенсований матч харків’яни вибігли у контратаку три в три, відіграли Неділька й Ярослав Ямполь просто закотив м’яч у порожні ворота, остаточно поховавши надії лучан хоча б на нічию.

Уже 25 вересня «Хрестоносці» на виїзді зіграють кубковий поєдинок проти «Миная», а 29 вересня приймуть вдома лідера першої ліги – «Агробізнеса».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися