У ДТП на Волині загинув водій легковика
Волинь

У ДТП на Волині загинув водій легковика

24 вересня 2019, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

23 вересня на автодорозі неподалік села Сільця-Гірницькі Ратнівського району автомобіль «Alfa Romeo» з'їхав у кювет та перевернувся. Водій помер від отриманих травм.

ДТП сталася близько 19 години 23 вересня, - повідомляє пресслужба поліції Волині.

За кермом автомобіля перебував 35-річний житель Ратнівського району. Ймовірно, чоловік не впорався із керуванням з'їхав у кювет та перевернувся. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи.

За фактом ДТП слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Також учора до поліції із заявою звернулася 58-річна жителька Луцька, котра повідомила про те, що в середу, 18 вересня, вона постраждала в ДТП. Поліцейські встановили, що того дня близько 9 години ранку на вулиці Лісова в селі Боголюби маршрутне таксі «Еталон», під керуванням 61-річного жителя обласного центру, здійснило наїзд на заявницю.

Внаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися