«Ковельмолоко» звернулося до поліції через захоплення понад півсотні молоковозів
Волинь

«Ковельмолоко» звернулося до поліції через захоплення понад півсотні молоковозів

25 вересня 2019, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельський відділ поліції ГУ НП у Волинській області надійшла заява від збанкрутілого ПАТ «Ковельмолоко» про те, що з 2014 року на території Донецької області та анексованої Автономної Республіки Крим невстановлені особи заволоділи його транспортними засобами (56 одиниць) на понад 236 тисяч гривень.

Про це пише «Район.Бізнес».

Нагадаємо, 18 липня 2016 року господарський суд Волинської області порушив справу про банкрутство ПАТ «Ковельмолоко», розпорядником майна якого є Ігор Куц. На 1 серпня 2019 року податковий борг цього підприємства-банкрута – понад 5,6 мільйона гривень.

У зв’язку із заявою поліції внесли відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З показів представника ПАТ «Ковельмолоко» поліції відомо, що підприємство до 2010 року перебувало в управлінні ТзОВ «Західна молочна група» нардепа Степана Івахіва, яке мало філії в усій Україні. Після 2010 року відбулось злиття ПАТ «Ковельмолоко» з ПрАТ «Галичина». В різний час, тобто до 2010 року під керуванням «Західної молочної групи», «Ковельмолоко» купувало транспортні засоби різної модифікації, причепи та інше устаткування, які за необхідністю передавали у користування філій.

Так ПАТ «Ковельмолоко» у 2014 році до Донецька скерувало 42 молоковози, а до Криму – 14.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися