Поляка звинувачують у скоєнні на Волині смертельної потрійної ДТП
Волинь

Поляка звинувачують у скоєнні на Волині смертельної потрійної ДТП

25 вересня 2019, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, вчора на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Годовичі Турійського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», вантажівки «DAF XF» та легкового автомобіля «Volvo».

Вантажівка під керуванням громадянина Республіки Польща, рухаючись в напрямку Ковеля, на швидкості зіткнулася із попутним мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 35-річний житель Луцька.

Перед тим мікроавтобус допустив зіткнення із попутним легковиком «Volvo» під керуванням 52-річного іноземця, котрий призупинився через погану видимість на дорозі.

У ДТП загинули двоє та отримали тілесні ушкодження п’ятеро пасажирів мікроавтобуса. Травмувалася також громадянка Польщі, 47-річна пасажирка автомобіля «Volvo».

51-річному водію вантажівки «DAF» сьогодні повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Про це інформує прокуратура Волинської області, яка здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися