Гузя обрали делегатом від України у ПАЧЕС
Волинь

Гузя обрали делегатом від України у ПАЧЕС

5 жовтня 2019, 12:29
0
0
Сподобалось?
0


Депутата Верховної Ради Ігоря Гузя обрали делегатом від України у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС).

Відповідне розпорядження № 256 від 17 вересня 2019 року підписав голова українського парламенту, - йдеться на офіційній сторінці нардепа у Фейсбуку.

4 жовтня, депутат взяв участь в організаційних зборах Постійної делегації ВРУ у ПАЧЕС. Зокрема, на порядку денному були питання про обрання керівника делегації, заступника, розподіл членів делегації за комітетами Асамблеї (з економічних, торговельних, технологічних та екологічних питань; з політичних і правових питань; з питань культури, освіти і соціальних питань).

Як відомо, до складу Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва увійшло 20 депутатів Верховної Ради IX скликання.

ПАЧЕС створена 26 лютого 1993 року. Це - робочий орган Організації Чорноморського економічного співробітництва (ЧЕС) у складі парламентарів країн ЧЕС. Він покликаний сприяти парламентськими методами розширенню і розвитку економічного та гуманітарного співробітництва між країнами-членами ЧЕС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися