На Волині перекрили канал нелегальної міграції турків в ЄС
Волинь

На Волині перекрили канал нелегальної міграції турків в ЄС

9 жовтня 2019, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

На початку вересня в пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, прикордонники затримали двох громадян Туреччини, які їхали в Польщу з підробленими паспортами. Ще одного їхнього співвітчизника, також з фальшивими документами, виявили та затримали на Львівщині – у пункті пропуску «Угринів».

Про це повідомляють в Держприкордонслужбі.

Правоохоронці встановили, що громадянин Туреччини безпосередньо займався питаннями в’їзду потенційних порушників з території Молдови в Україну, виготовленням іноземним мандрівникам підроблених документів та організацією їх подальшого переправлення через кордон до сусідньої Польщі. Оперативники Північного та Південного регіональних управлінь ДПСУ встановили, що підозрюваний в організації каналу чоловік переховується в Одесі, де його й затримали.

На підставі зібраних доказів затриманому фігуранту кримінального провадження – громадянину Туреччини оголошено про підозру у вчиненні незаконного переправлення осіб через державний кордон України. За цей злочин Кримінальний Кодекс України (ст. 332) передбачає позбавлення волі від п’яти до семи років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися