Четверо волинян отримали відзнаки від Президента
Волинь

Четверо волинян отримали відзнаки від Президента

10 жовтня 2019, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

Відзнаки від президента України за значні особисті внески у розвиток держави, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійних свят отримали четверо волинян. 

Нагородження відбулося 10 жовтня під час оперативної наради у Волинській обласній державній адміністрації, - пише ІА ВолиньPost.

Так, за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурно-просвітній розвиток української держави, багаторічну сумлінну працю та вагомі професійні здобутки, а також з нагоди дня Конституції України орденом «За заслуги ІІІ ступеня» нагородили Федора Романюка, батька–вихователя дитячого будинку сімейного типу села Низкиничі Іваничівського району. 

Указом президента України за значний особистий внесок у державне будівництво соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, а також з нагоди Дня незалежності України присвоїли почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Володимиру Сахаруку, старшому тренеру луцької районної спортшколи. 

Указом президента України за вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості і високий професіоналізм та з нагоди Дня шахтаря присвоїли почесне звання «Заслужений шахтар України» працівникам державного підприємства «Волиньвугілля». Зокрема, Володимиру Будюку, начальнику дільниці «Волиньвугілля» відокремленого підрозділу шахти №9 міста Нововолинська та Олександру Назаруку, начальнику дільниці підготовчих робіт відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» державного підприємства «Волиньвугілля». 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися