Поліція перевірить луцьку школу на булінг
Волинь

Поліція перевірить луцьку школу на булінг

17 жовтня 2019, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

У соціальних мережах та місцевих Інтернет виданнях було оприлюднено інформацію про те, що в одній із загальноосвітніх шкіл Луцька вчителі та батьки однокласників цькують учня, бо його матір відмовилася здавати гроші в батьківській комітет.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

За фактом публікації співробітники Луцького відділу поліції відомості зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Інспектори ювенальної превенції проводять перевірку інформації про булінг.

Нагадаємо, що відповідальність за цькування, тобто діяння учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого визначена у ст. 173-4 Кодексу України про адміністративну відповідальність. Зокрема, вона передбачає покарання у вигляді штрафів від 850грн. до 3,4 тис. грн., або громадських чи виправних робіт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися