Фото з сайту
Волинь

Результативна перемога у Горішніх Плавнях вивела «Волинь» у шістку

19 жовтня 2019, 21:20
0
0
Сподобалось?
0

До очної зустрічі обидві команди підійшли у хорошому стані. Господарі поля після прихід на посаду головного тренера Ігоря Жабченка у чотирьох матчах набрали десять очок, а підопічні Андрія Тлумака виграла у трьох останніх поєдинках. Свою успішну серію продовжити вдалося тільки лучанам.

«Гірник-Спорт» – «Волинь» – 2:4

Голи: 0:1 – Пономар (11), 1:1 – Лиховидько (30), 1:2 – Кожанов (53 – з пенальті), 1:3 – Кожанов (77), 1:4 – Мельничук (90), 2:4 – Збунь (90+4).

Не реалізований пенальті: Батюшин (5).

«Гірник-Спорт»: 1. Ситников, 95. Суханов, 5. Кравчук, 88. Білий, 91. Шопін, 65. Лозовий (70. Хомченко, 81), 77. Збунь, 15. Чепелюк, 23. Батюшин – к (13. Петрусенко, 79), 3. Лиховидько, 20. Козлов (19. Одарюк, 61).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 5. Горопевшек (4. Болденков, 46), 17. Михалик (10. Хагназарі, 46), 93. Цюпа, 95. Курко (44. Неплях, 81), 34. Климець, 11. Бартулович, 8. Чачуа, 29. Кожанов (27. Мельничук, 79), 21. Пономар (16. Рябов, 56).

Вилучення: Білий (53 – фол останньої надії).

Матч у Горішніх плавнях виправдав очікування, він вийшов багатим на події та дуже результативним. «Гірник-Спорт» міг вийти вперед уже на п’ятій хвилині, коли Неділько у своєму штрафному майданчику змушений був порушувати правила проти суперника. Сам же голкіпер лучан і виправив ситуацію, парирувавши удар Батюшина. З відповіддю «Волинь» не забарилася. На 11 хвилині Сімінін пасом зі своєї половини поля запустив м’яча до штрафного майданчика господарів, там Горопевшек виграв «повітря» і відкинув на Пономаря, а форвард лучан розкрутив захисника і невідпорно пробив повз голкіпера – 0:1!

Забитий гол аж ніяк не вплинув на перебіг подій на полі. Господарі поля й далі намагалися більше грати першим номером і досягли результату. Дальній удар Лиховодька Неділько не бачив через скупчення гравців у своєму майданчику, та ще й свою справу зробив невеличкий рикошет від когось із лучан.

Переломний момент у грі стався на 53 хвилині. «Волинь» мав виводити вперед Пономар, але вдарити по порожніх воротах йому з порушенням правил завадив Білий. За фол останньої надії гравець «Гірника» отримав заслужену червону картку, а оскільки порушення відбулося у штрафному майданчику, арбітр Анастасія Романюк ще й призначила 11-метровий. Його бездоганно виконав Кожанов. Ще за трохи він же оформив «дубль», скориставшись гольовим пасом від Чачуа. До розгромного рахунок довів Мельничук уже на останній хвилині основного часу. Грати лишалося чотири компенсовані хвилини, й господарі поля, попри безнадійність ситуації, продовжували грати на повну. І таки на грали на ще один гол престижу. Збунь обікрав Чачуа перед штрафним майданчиком і пробив повз Неділька.

Перемога вивела «Волинь» уже на шосте місце у турнірній таблиці й є всі шанси ще до кінця року увірватися до трійки лідерів. Попереду у команди Андрія Тлумака одразу три домашніх матчі – з «Минаєм» (26 жовтня), «Авангардом» (2 листопада) та «Рухом» (9 листопада).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися