Попрощались з лучанкою Мар'яною Пархом'юк, яка боролася з раком
Волинь

Попрощались з лучанкою Мар'яною Пархом'юк, яка боролася з раком

21 жовтня 2019, 19:09
0
0
Сподобалось?
0

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі міста Луцька прощалися із лучанкою Мар’яною Пархом’юк, яка увесь останній рік боролася із раком крові. 

Дівчина довгий час лікувалася у Білорусі, - пише Волинська правда.

Останні чотири тижні вона знаходилася у критичному стані. Небайдужі збирали кошти на її лікування, проте хвороба перемогла, і молода лучанка відійшла у Вічність. 

В останню путь її  провели батьки, рідні, близькі та друзі – усі ті, хто знав та любив цю прекрасну та життєрадісну дівчину.

Ще перед відправою похорону на площі перед Свято-Троїцьким кафедральним собором зібралося доволі багато людей із квітами, а коли до храму прибув катафалк із труною, то склалося враження, що увесь останній шлях Мар’яни Пархом’юк просто встелений квітами.

Богослужіння чину похорону звершили клірики Свято-Троїцького кафедрального собору ПЦУ на чолі із протоієреєм Віталієм Собком.

Після відспівування отець Віталій звернувся до присутніх зі змістовним словом проповіді, в якому пролунали також і слова втіхи та підбадьорення усім хто прибув попрощатися із Мар’яною Пархом’юк.

“Ми сьогодні зібралися для того, щоби піднести наші молитви за спокій душі новоспочилої Мар’яни. Те, що ми сьогодні тут зібралися, свідчить про нашу християнську любов. Так, ми сумуємо, але не забуваймо і про те, що усе земне життя людини є підготовкою для Вічності, для перебування із Богом у вічному блаженстві. Комусь для цього шляху не вистачає і ста років життя, а хтось проживає коротке, але змістовне та праведне життя. Піднесімо ж наші молитви за спокій безсмертної душі новоспочилої Мар’яни і просімо Бога, щоби Він простив їй провини вільні і невільні та упокоїв її в оселях праведних”, – сказав протоієрей Віталій Собко.

Після відспівування родина, близькі, друзі та усі ті, хто знав і любив Мар’яну Пархом’юк віддали їй останне цілування, прощаючись із нею.

Поховали Мар’яну Пархом’юк на луцькому міському кладовищі, що у приміському селі Гаразджа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися