Петро Філюк став членом Конституційного суду України
Волинь

Петро Філюк став членом Конституційного суду України

30 жовтня 2019, 15:43
1
0
Сподобалось?
0

У Києві триває позачерговий з’їзд суддів України. Серед іншого на порядку денному стояло питання обрання нових членів Конституційного суду. Так сьогодні відбулося таємне голосування, в якому взяв участь голова Волинського апеляційного суду Петро Філюк. Його конкурентами за місце у Конституційному суді були суддя Великої палати Верховного суду Олександр Прокопенко, професор кафедри теорії та філософії права Львівського національного університету ім. І. Франка Оксана Грищук і голова Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко. Перемогу здобув Петро Філюк. За нього було подано 151 бюлетень. Отож Петро Філюк став членом Конституційного суду.

Цікаво, що у жовтні минулого року у Петра Філюка виникли проблеми під час переатестації на свою посаду у Громадській раді доброчесності суддів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • в орігіналі в КС
    в орігіналі в КС

    В минулому році петя отримав у опреділення в характеристиці - фальшивий . Пєтю скажи тому , що Тебе велике цебе так назвав , що він наплів дурні . Ти ПОДЛЄНнік , елалон підлості не фальшивка , а оригінал .

    1 листопада 2019, 08:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися