Фото з
Волинь

«Волинь» вирвалася на друге місце у першій лізі

2 листопада 2019, 22:31
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» здобула шосту поспіль перемогу у чемпіонаті. Цього разу «хрестоносці» здолали «Авангард» з Краматорська. Завдяки цьому, як мінімум до завтра, «Волинь» посідає друге місце у турнірній таблиці.

«Волинь» – «Авангард» – 2:1

Голи: 1:0 – Брюхов (31 – автогол), 2:0 – Бартулович (40), 2:1 – Яворський (44).

Нереалізований пенальті – Матяж (54).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін, 4. Болденков (34. Климець, 46), 17. Михалик (44. Неплях, 88), 16. Рябов, 93. Цюпа, 8. Чачуа, 11. Бартулович, 20. Карпенко (21. Пономар, 58), 29. Кожанов, 5. Горопевшек.

«Авангард»: 75. Денчук, 29. Ємець, 97. Савін, 4. Брюхов (17. Демченко, 46), 18. Воробєй (22. Дєдяєв, 69), 19. Сеницький, 77. Полюлях, 55. Лобов, 43. Сухаров, 9. Матяж (8. Шаврін, 76), 11. Яворський (7. Мойсеєнко, 74).

Перший тайм проходив за відчутної переваги «хрестоносців». Атакували лучани багато, але стовідсоткових не було. Бракувало креативу Хагназарі, який пропускав матч через перебір жовтих карток. Але тиск на ворота краматорців таки приніс свої плоди. В одній з атак Бартулович вирвався на оперативний простір на лівому фланзі й, як здалося на перший погляд, невдало прострілив у напрямку чотирьох оборонців «Авангарда», але один із них – Брюхов – «хитро» зрізав м’яч у свої ворота.

Гол додав впевненості лучанам і поблизу воріт Денчука ставало все гарячіше. Шикарна багатоходова атака «Волині» пройшла на 40-й хвилині. Сімінін на правому фланзі отримав пас від Кожанова й прострілив на ближню стійку, далі Горопевшек з-під Брюхова п’ятою відкинув у центр штрафного майданчика на Бартуловича й Барт вколотив м’яча у сітку повз ошелешеного воротаря, який валився у протилежний кут. 2:0 і всі чекали третього гола у ворота Денчука, але несподівано забив саме «Авангард».  Михалик і Цюпа «не поділили» у своєму штрафному майданчику Яворського, тож він залишився сам під час подачі з флангу й головою пробив під поперечину воріт Леванідова.

На другу половину гри гості вийшли дуже агресивними, очевидно отримали потрібний «заряд» від свого тренера Олександра Косевича. «Авангард» провів кілька стрімких атак і заробила право на 11-метровий. Сімінін у незовсім чистому підкаті зірвав вихід Яворського на побачення з Леванідовим. Пенальті намагався реалізувати Матяж, проте пробив слабо і занадто просто, тож голкіпер лучан не лише вгадав напрямок польоту м’яча, а й легко забрав його у руки. Відзначимо, що Леванідов у цьому сезоні парирує 11-метровий не вперше. У кубковому поєдинку з поділлям у післяматчевій серії він рятував «Волинь» чотири рази.

Лучани відповіли лише на 67 хвилині. Горопевшек після подачі кутового пробивав головою несильно, але майже перекинув Денчука – голкіпер в останній момент перекинув «круглого» через поперечину.

«Волинь» помітно підсіла фізично у другому таймі й практично весь час гості проводили в атаках, однак хрестоносці не дозволили створити нічого серйозного поблизу своїх воріт, й навіть мали непоганий контрвипад, але у Бартуловича не склалося із завершальним ударом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися