У Луцьку перевізників не штрафуватимуть за недотримання графіків руху
Волинь

У Луцьку перевізників не штрафуватимуть за недотримання графіків руху

8 листопада 2019, 17:17
0
0
Сподобалось?
0

Під час перехідного періоду впровадження електронного квитка перевізників не штрафуватимуть за запізнення та випередження графіків руху.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 листопада, - передає ІА Волинські новини.

Члени виконкому ухвалили зміни до тристороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов, раніше в документі був пункт, що передбачав фінансові санкції щодо перевізників, які порушують правила розкладу руху. Цей пункт пропонують вилучити, тобто, на стадії впровадження електронного квитка з перевізників не зніматимуть штрафів за запізнення чи випередження графіків руху. Другий пункт змін полягає в тому, що перевізнику передаватимуть засоби контролю електронних квитків у кількості осіб, які є в службі контролю цього перевізника.

Заступник міського голови Юрій Вербич зауважив, що міська влада йде на поступки перевізникам та запитав, які засоби впливу на них будуть. Володимир Степанов пояснив, що фінансових санкцій до перевізників не застосовують вже протягом років, а наступним етапом впровадження автоматизованої системи оплати проїзду буде перехід на оплату за пробіг кілометрів. Це відбудеться не раніше другої половини 2020 року, і на перехідній стадії фінансових санкцій щодо перевізників за невиконання умов договорів не застосовуватимуть.

Як зауважив перший заступник міського голови Григорій Недопад, згодом, коли система запрацює та побачать реальну картину перевезень, напрацьовуватимуть подальші дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися