У місті на Волині невідомий напав на жінку з дитиною
Волинь

У місті на Волині невідомий напав на жінку з дитиною

11 листопада 2019, 14:48
0
0
Сподобалось?
0

7-го листопада, у Нововолинську на вулиці Стуса, поряд з пологовим відділенням лікарні, о 21:50 на жінку з дитиною напав грабіжник.

Про це передає Буг.

Злодій намагався вирвати з рук сумку. Жінка почала голосно кричати та тримати своє майно. Грабіжнику не вдалося завершити свій намір і він втік. У цьому місці погане освітлення, вочевидь не даремно обрав саме його.

Мешканка Нововолинська разом з 4-річною дитиною вийшли з супермаркету “Рідний край” і йшла додому. Чоловік, як помітила жінка, йшов зі сторони магазину “Смарагд”.

Після події зателефонували на “102”. Однак почекавши хвилин 10, поліція не приїхала. Жінка вирішила йти додому, бо була налякана і вона і її маленька дитина.

Високий, дуже худий, одягнений в чорну коротку куртку, в’язану шапку з підворотом, в сірому капюшоні – будьте обережні, якщо побачите підозрілого чоловіка на вулицях міста.

Журнілісти інтернет-видання «БУГ» радять у подібних випадках звертатися у поліцію, навіть наступного дня.

Особа, яка вчинила замах на злочин, несе таку ж кримінальну відповідальність, яка передбачена санкцією відповідної статті Кримінального кодексу України щодо закінченого злочину.

Замахом на злочин є вчинення особою з прямим умислом діяння (дії або бездіяльності), безпосередньо спрямованого на вчинення злочину, якщо при цьому його не було доведено до кінця з причин, що не залежали від її волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися