У Луцьку вшанують пам’ять жертв Голодомору
Волинь

У Луцьку вшанують пам’ять жертв Голодомору

20 листопада 2019, 15:01
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку вшанують пам’ять жертв голодоморів в Україні.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, - інформує ІА Волинські новини.

На приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста -  Державний Прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендують утриматись від проведення 23 листопада розважальних заходів.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, на території Історико-культурного заповідника у місті Луцьку.

Аби вшанувати пам’ять безневинно убієнних жертв голодоморів в Україні, у суботу, 23 листопада, о 15.00 год. на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться громадянська хода, яка прямуватиме до Замкової площі, де відбудуться скорботні заходи. О 16.00 українці вшанують знищених голодом спільно акцією «Запали свічку!»

Під час проведення скорботної ходи та панахиди за загиблими від голодоморів в Україні буде зупинено рух транспорту через Братський міст, на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі обмежать рух транспорту під час скорботних заходів.

Запрошуємо лучан долучитися до скорботних заходів, що відбуватимуться у нашому місті, та запалити о 16:00 свічки на підвіконнях своїх осель в пам’ять про мільйони втрачених життів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися