У селі на Волині реконструювали школу та дитсадок
Волинь

У селі на Волині реконструювали школу та дитсадок

22 листопада 2019, 14:07
0
0
Сподобалось?
0

21 листопада у Старосіллі Іваничівського району відбулося свято з нагоди відкриття реконструйованих школи та дитячого садочка. 

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

З вітаннями та подарунками на свято завітали заступники голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та Валентин Цьось.

Слід зауважити, що відтепер місцевим жителям Старосілля є чим пишатися, адже нині тут облаштовали сучасний просторий освітній заклад, де забезпечуватимуть дошкільну та початкову освіти. Окрім того, наявний тут й інклюзивно-ресурсний центр. Складається своєрідний комплекс із двох корпусів з окремими входами для садочка та школи. Раніше ж тут діяла лише початкова школа. Відвідувати заклад діти розпочнуть з 1 грудня 2019 року, доти триватиме оформлення документації.

Опісля вихованцям садочку Світлана Євтихіївна та Валентин Іванович вручили подарунки: дівчаткам – вишиті сорочки, хлопчикам – спортивні футболки, а також світловідбиваючі флікери та наліпки для безпеки на дорогах.

Довідково: Розпочали реалізацію проєкту в 2017-му. Вартість – 6,306 млн грн, у т.ч. ДФРР – 5,62 млн грн, місцевий бюджет – 0,687 млн грн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися